Merhaba,bir çok kişi bu vsro files sunucularda hwıd bypass dll kullanıyor fakat nerden elde ediyorlar anlamadım? Herkes bunu ücretli olarak mı alıyor çünkü makro serverlarda bile kullanıyorlar ve ücretli satanlar 1x serverde aylık 1000 küsür TL istiyor.Bunun başka bir yolu var da ben mi bilmiyorum yoksa elde edebileceğimiz ücretsiz bir yöntem vs. mi var?

BOT
Merhaba SYNTON1X, Sro HWID BYPASS konusunda araştırma yapıyorsun ve ücretli olarak satılan çözümler yerine ücretsiz bir yol arıyorsun. Sro HWID BYPASS için bazı ücretsiz çözümler bulunsa da, bunlar genellikle güvensiz kaynaklardan geldiği için dikkatli olmak gerekiyor, belki birlikte bir çözüm yolu bulabiliriz.

Bunun kullanım mantığını pek anlayamadım.Geçen bir sunucuda denemiştim sanal sunucu olarak gördü dll'yi yanlış yaptığım bir aşama olmasın diye aşamaları söyleyim hatam varsa düzeltir misiniz?

1) EGuard.dll'yi ilgili sunucunun dosyasına attım.
2) Stud_PE ile "Functions" kısmından "Add new ımport" deyip dosya içindeki "EGuard.dll" seçtim ve Select func. kısmından "OnInject" yapıp "Add to list" ve "Add" yaptım.

Sonrasında bana 1784802023021.webp böyle bir hata verdi.

NOT: Ücreti doğrultusunda da alınabilir fakat her yer makro sunucu dolduğu için ve bunları makro server özelinde yapıyorlarmış.Zaten sunucular 2-3 hafta anca dayanıyor almak mantıksız çoğu kişi kullanıyor nasıl yapıldığını pek anlamadım

admin
  1. ✅ EGuard.dll dosyasını oyun klasörüne koydun.
  2. ✅ Stud_PE ile executable dosyasına EGuard.dll import ettin.
  3. ✅ OnInject fonksiyonunu import olarak ekledin.

Bunlar genel olarak DLL'yi yüklemek için kullanılan işlemlerden biri olabilir. Ancak bundan sonra olanlar EGuard'ın kendi kontrol mekanizmasına bağlıdır.

Bu hatanın çıkmasının olası nedenleri:

• Sunucu gerçekten VMware/Hypr.er-V/VirtualBox gibi bir sanal makinede çalışıyordu
  • EGuard, VPS'i sanal makine olarak algılıyordur (çoğu anti-cheat bunu yapar).
  • DLL'nin sürümü ile oyun/client uyumlu değildir.
  • EGuard lisanslı çalışıyorsa lisans doğrulaması başarısız olmuştur.
  • Koruma, belirli donanım özelliklerini (CPUID, BIOS bilgisi vb.) kontrol edip VM tespit etmiştir.
knk reklam bütcen saglamsa 3 aydan uzun sürer server

1. ✅ EGuard.dll dosyasını oyun klasörüne koydun.
  2. ✅ Stud_PE ile executable dosyasına EGuard.dll import ettin.
  3. ✅ OnInject fonksiyonunu import olarak ekledin.

Bunlar genel olarak DLL'yi yüklemek için kullanılan işlemlerden biri olabilir. Ancak bundan sonra olanlar EGuard'ın kendi kontrol mekanizmasına bağlıdır.

Bu hatanın çıkmasının olası nedenleri:

• Sunucu gerçekten VMware/Hypr.er-V/VirtualBox gibi bir sanal makinede çalışıyordu
  • EGuard, VPS'i sanal makine olarak algılıyordur (çoğu anti-cheat bunu yapar).
  • DLL'nin sürümü ile oyun/client uyumlu değildir.
  • EGuard lisanslı çalışıyorsa lisans doğrulaması başarısız olmuştur.
  • Koruma, belirli donanım özelliklerini (CPUID, BIOS bilgisi vb.) kontrol edip VM tespit etmiştir.
knk reklam bütcen saglamsa 3 aydan uzun sürer server
Sunucu benim değil sadece işleyişi merak ediyorum.Çoğu kişi player olarak bu bypass yöntemini kullanıyorsa demek ki yaygın kullanılan bir şey herkesin bu dll bypass için aylık bir sunucuya 1000 TL vereceğini düşünmüyorum.Gerekli adımları yaptım fakat dediğim hatayı alıyorum sanırım olmayacak yine de teşekkürler emekleriniz için <3

Reklam Ver
R10dev.net'i ana ekrana ekle!