R10DEV.NET HABER SİTESİ AÇILDI!R10DEV.NET HABER SİTESİ AÇILDI!

vSRO PK2 Dosyalarından Veri Silme Araçları – Blowfish Finder & Joymax PK2 Tools
Srohakan

Srohakan

vSRO DEVELOPER
vSRO (Silkroad Private Server) geliştiricileri ve editörleri için oldukça değerli bir araç setini sizlerle paylaşıyorum. Bildiğiniz gibi vSRO edit işlemlerinde, Media.pk2 veya Data.pk2 içerisindeki gereksiz dosyaları temizlemek, harita boyutlarını küçültmek ya da hatalı eklenmiş verileri silmek büyük bir derttir.

Bazı vSRO developer arkadaşlar bana PK2 dosyalarından kalıcı olarak nasıl veri silinebileceğini sormuştu. Bu işlem için en stabil araç Joymax PK2 Tools'dur. Ancak, vSRO clientlarının özel Blowfish şifresini (PK2 Key) bulup dönüştürme kısmı birçok kişi için karmaşık gelebiliyor. Bu sorunu çözmek için Blowfish Finder ve Joymax PK2 Tools araçlarını tek bir pakette toplayıp vSRO Türk topluluğu ile paylaşmak istedim.

Araç İçeriği:• Joymax PK2 Tools (vSRO Uyumlu Dosya Düzenleme ve Silme Programı)• Blowfish Finder v1.0.1.0 (vSRO sro_client.exe üzerinden PK2 anahtarını bulan araç - Geliştirici: Chern0byl)

Bu araç setini vSRO altyapısında uzun süredir sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ve vSRO files ile %100 uyumlu çalıştığını teyit edebilirim. BlackRogue veya diğer eski Silkroad sürümlerinde bizzat test etmedim ama büyük ihtimalle onlarda da sorunsuz çalışacaktır. vSRO editörlerinin arşivinde kesinlikle bulunması gereken bir settir.

İndirme Linkleri:

Herkese iyi forumlar ve keyifli geliştirmeler dilerim!

Reklam Ver
R10dev.net'i ana ekrana ekle!

Access Restricted

Browser developer tools or unauthorized inspection detected.
Access to this site is limited to standard browser sessions for security reasons.

Protection by r10dev.net