Merhaba Arkadaşlar,
Uzun süredir forumdan uzakta farklı projeler ve geliştirmelerle ilgileniyordum. Bu süreçte Metin2 topluluğunda bazı kişilerin, bu tür projeleri yüksek ücretlerle satarak insanları mağdur ettiğini gördüm.
Geçmişte ben de Metin2'yi Cross Platform (PC + Mobile) olarak çalıştırabilmek için önemli geliştirmeler yaptım. Ancak Metin2'nin temel olarak bir PC oyunu olması ve o dönem mobil tarafta yeterli ilgi görmeyeceğini düşündüğüm için projeyi tamamlamadan rafa kaldırdım.
Bugün ise bu çalışmayı topluluğa ücretsiz olarak paylaşmaya karar verdim.
Proje Hakkında
• Render altyapısı olarak BGFX kullanılmaktadır.
Mevcut kaynak kod yaklaşık %70 oranında tamamlanmıştır.
Eksik kalan bölümler ve mevcut hatalar; konuya hakim, C++ bilgisi bulunan ve AI araçlarından da faydalanabilen geliştiriciler tarafından yaklaşık 1 ay içerisinde tamamlanabilecek seviyededir.
İndirme Linki
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Topluluğa Mesajım
Bu forum ve Metin2 topluluğu bu tarz projeleri ücretsiz hak ediyor.
Lütfen projeyi geliştirirken yapılan çalışmaları toplulukla paylaşın. Bilgiyi tekelleştirmek yerine büyütmeye çalışalım. Açgözlü davranıp insanların emeğini veya maddi durumunu suistimal etmeyin.
Mobil Metin2 sektörü artık klasik PVP sektörü kadar büyümeye başladı. Bu nedenle insanların emeklerini sömürmek yerine gerçekten kaliteli projeler geliştirin.
Bu projeyi tamamlayabilecek bilgiye sahip geliştiricilere şimdiden başarılar diliyorum.
İyi forumlar.
Son düzenleme: