- Web sitesi
- farming-simulator.r10dev.net
DLL veya SRO Client.exe Editi Gerektirmeyen %100 Full Fix Old School Mercanay Sistemi
Merhaba arkadaşlar,Old School Silkroad Online sunucularında geçmişte oldukça popüler olan Mercanay Sistemi, uzun yıllar boyunca birçok oyuncunun kullandığı ve klasik Silkroad deneyimiyle özdeşleşmiş sistemlerden biriydi.
Bu konuda, DLL veya SRO Client.exe üzerinde herhangi bir edit yapmadan kullanılabilen, stabil ve kullanıma hazır %100 Full Fix Mercanay Sistemi sürümünü paylaşmak istiyorum.
Sistemi eski sürümlerde karşılaşılan problemler göz önünde bulundurularak düzenledim ve mümkün olduğunca stabil bir yapıya getirdim. Böylece özellikle Old School vSRO projelerinde, client tarafında gereksiz değişikliklere ihtiyaç duymadan Mercanay sistemini kullanabilirsiniz.

Sistem Özellikleri
- DLL edit gerektirmez.
- SRO Client.exe edit gerektirmez.
- Old School Silkroad projeleriyle kullanıma uygundur.
- Full Fix sürümdür.
- Stabil çalışma yapısına sahiptir.
- Eski Mercanay sisteminin klasik yapısını korur.
- Kurulumu ve kullanımı kolaydır.
- vSRO server projelerine entegre edilebilir.
Neden Mercanay Sistemi?
Mercanay Sistemi, özellikle eski nesil Silkroad Online sunucularında kullanılan klasik sistemlerden biridir. Günümüzde yeni sistemlerin yaygınlaşmasıyla birlikte eski projelerde daha az görülse de, Old School Silkroad konseptini korumak isteyen server sahipleri için hâlâ güzel bir alternatiftir.Bu paylaşım sayesinde eski sistemin kullanımını yeniden aktif hale getirerek projenize nostaljik bir Silkroad deneyimi kazandırabilirsiniz.
DLL veya SRO Client.exe üzerinde değişiklik yapmak istemeyen server sahipleri için hazırlanmış Full Fix sürümdür.
Kurulum ve kullanım detaylarını konu içerisinde paylaşacağım. Karşılaştığınız hata veya uyumluluk problemlerini konu altında belirtebilirsiniz.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.