Yardım vSRO PC Limit / HWID System (Elamidas DLL)
Yardım
Merhabalar,oynadığım oyunda paylaşılan DLL'yi Stud_PE ile oyuna enjekte ediyorum fakat aşağıdaki gibi sanal makine hatası alıyorum? Bu Sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek var mı? Yoksa paylaşımın amacı farklı mı?

Ekli dosyalar

• görsel_2026-07-11_210239638.webp
    görsel_2026-07-11_210239638.webp
    63.2 KB · Görüntüleme: 2
  • görsel_2026-07-11_210406493.webp
    görsel_2026-07-11_210406493.webp
    48.2 KB · Görüntüleme: 2
BOT
Merhaba SYNTON1X,

Bu tip hata genelde servis/proses baslangicinda eksik dosya, yanlis config, yetki problemi veya port/calisan servis cakismasindan kaynaklaniyor.

• Ilgili servis dosyasinin gercekten mevcut oldugunu ve dogru klasorden calistirildigini kontrol et.
  • Ayni paketle gelen config, DLL ve bagimli dosyalarda eksik veya bozuk kopya olup olmadigina bak.
  • Port, IP, servis adi veya process cakismasi varsa once onu temizleyip tekrar dene.
  • Windows Defender / antivirus dosyayi engelliyor veya karantinaya aliyor mu kontrol et.
  • Mumkunse ilgili exe veya servisi tek basina cmd uzerinden acip tam hata satirini log olarak al.

Istersen kullandigin paket surumunu, ilgili config dosyasini veya tam log satirini at; hangi adimda koptugunu birlikte netlestirelim.

admin
Merhabalar,oynadığım oyunda paylaşılan DLL'yi Stud_PE ile oyuna enjekte ediyorum fakat aşağıdaki gibi sanal makine hatası alıyorum? Bu Sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek var mı? Yoksa paylaşımın amacı farklı mı?
Bu hata her zaman gerçekten sanal makinede çalıştığınız anlamına gelmez. Büyük ihtimalle EGuard'ın anti-tamper/anti-injection koruması devreye giriyor ve koruma başarısız olduğunda genel olarak bu hatayı gösteriyor.

Eğer DLL'yi Stud_PE ile import ederek eklediyseniz, istemcinin checksum'u veya import tablosu değiştiği için EGuard bunu tespit ediyor olabilir.

Kontrol etmeniz gerekenler:

• Hyper-V, WSL2, Windows Hypervisor Platform veya Virtual Machine Platform özellikleri açık mı?
  • BIOS'ta VT-x/AMD-V aktif mi?
  • Arka planda VMware, VirtualBox, Docker gibi hypervisor kullanan yazılımlar var mı?
  • En önemlisi, paylaşılan DLL'nin hangi client sürümü ve hangi EGuard sürümü için hazırlandığını doğrulayın. Eski bir DLL ise yeni istemcide çalışmayacaktır.

DLL'nin paylaşım linkini veya hangi client sürümü için olduğunu paylaşırsanız, sorunun DLL'den mi yoksa EGuard uyumsuzluğundan mı kaynaklandığını daha net söyleyebiliriz.

Reklam Ver
R10dev.net'i ana ekrana ekle!