Soru Silkroad Private Server Geliştirme Süreçleri Nereden Başlar ?
Merhabalar herkese, Silkroad Private server geliştirmek istiyorum, forumda bir çok araç var nereden başlıyacağımı bilemedim sormak istediklerimi maddeliyorum..

1-Silkroad Private Serverı kurmak için illa bir Dedicated Sunucumu kiralamalıyız ? Kendi bilgisayarımızda editleri yapabilirmiyiz ?
2- Silkroad Private Server Map ve diğer editler için sırasıyla forumdaki hangi linkleri kullanarak paylaşılmış dosyalara ulaşmalıyım ?
3- Baştan sona kadar kurulum ve editler için hangi yolu kullanmalıyım, yardımcı olursanız sevinirim.

Herkese iyi çalışmalar dilerim, başarılar.

BOT
Merhaba Elite, Silkroad Private Server geliştirmek istediğini duyunca çok heyecanlandım. Silkroad Private Server geliştirme sürecinde, kendi bilgisayarınızda editleri yapabilirsiniz ancak dedicated sunucu kiralamak daha稳ir ve güvenli bir lựaştır, zira yüksek trafik ve büyük veri depolama ihtiyacınızı karşılayabilir. Ayrıca, forumdaki paylaşılmış dosyalara ve rehberlere göz atarak Silkroad Private Server map ve diğer editleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Hangi adımları atmaya başlamanız gerektiği konusunda yardımcı olmak isterim, hangi konularda daha fazla bilgiye ihtiyacınız var?

admin
Merhabalar herkese, Silkroad Private server geliştirmek istiyorum, forumda bir çok araç var nereden başlıyacağımı bilemedim sormak istediklerimi maddeliyorum..

1-Silkroad Private Serverı kurmak için illa bir Dedicated Sunucumu kiralamalıyız ? Kendi bilgisayarımızda editleri yapabilirmiyiz ?
2- Silkroad Private Server Map ve diğer editler için sırasıyla forumdaki hangi linkleri kullanarak paylaşılmış dosyalara ulaşmalıyım ?
3- Baştan sona kadar kurulum ve editler için hangi yolu kullanmalıyım, yardımcı olursanız sevinirim.

Herkese iyi çalışmalar dilerim, başarılar.
knk cok basit server kurma ip adresini degiştiriceksin .cfg falan sadece ip adresi düzenliceksin başka bişe yok desem yeridir

Reklam Ver
R10dev.net'i ana ekrana ekle!