[R10DEV] VsroGameKontrolcu – XenForo İçin Profesyonel Silkroad Online Server Yönetim & Tanıtım Eklentisi
Silkroad Online (vSRO) PvP server dünyasında öne çıkmak için güçlü ve profesyonel bir tanıtım altyapısı şart. VsroGameKontrolcu, XenForo forumlarınız için geliştirilmiş, sunucunuzu detaylı şekilde sergileyebileceğiniz ve yönetebileceğiniz hepsi-bir-arada bir çözümdür.
Sunucu bilgilerini (cap, rate, sistemler vb.) detaylı şekilde sunabilir, canlı online oyuncu sayısını gösterebilir ve kullanıcıların oy verip yorum yapmasını sağlayabilirsiniz. Gelişmiş yönetim paneli sayesinde tüm serverları kolayca kontrol edebilir, öne çıkarabilir ve moderasyon işlemlerini hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.
Modern tasarımı, mobil uyumluluğu ve yüksek performanslı altyapısıyla PvP server paylaşımınızı profesyonel seviyeye taşır.
admin Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
Xenforo Vsro PVP Serverler Eklentisi - VSRO PvP serverlerini ekleme, listeleme ve tanıtma sağlayan pratik paylaşım eklentisi.
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Silkroad Online (vSRO) PvP server dünyasında öne çıkmak için güçlü ve profesyonel bir tanıtım altyapısı şart. VsroGameKontrolcu, XenForo forumlarınız için geliştirilmiş, sunucunuzu detaylı şekilde sergileyebileceğiniz ve yönetebileceğiniz hepsi-bir-arada bir çözümdür.
Sunucu bilgilerini (cap, rate, sistemler vb.) detaylı şekilde sunabilir, canlı online oyuncu sayısını gösterebilir ve kullanıcıların oy verip yorum yapmasını sağlayabilirsiniz. Gelişmiş yönetim paneli sayesinde tüm serverları kolayca kontrol edebilir, öne çıkarabilir ve moderasyon işlemlerini hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.
Modern tasarımı, mobil uyumluluğu ve yüksek performanslı altyapısıyla PvP server paylaşımınızı profesyonel seviyeye taşır.
admin Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
Xenforo Vsro PVP Serverler Eklentisi - VSRO PvP serverlerini ekleme, listeleme ve tanıtma sağlayan pratik paylaşım eklentisi.
[R10DEV] VsroGameKontrolcu: Xenforo İçin Profesyonel Silkroad Online Server Yönetim ve Tanıtım Paneli!
Silkroad Online (vSRO) pvp server dünyasında rekabet her geçen gün artıyor. Oyuncuların güvenini kazanmak ve sunucunuzun profesyonelliğini kanıtlamak için güçlü bir web altyapısına ihtiyacınız var. [R10DEV] VsroGameKontrolcu, Xenforo tabanlı forumlarınız için özel olarak geliştirilmiş, sunucunuzu tüm detaylarıyla sergileyebileceğiniz ve yönetebileceğiniz hepsi-bir-arada bir eklentidir...
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
- Meta Title
- XenForo VSRO PvP Server Paylaşım Eklentisi – Profesyonel Server List
- Meta Description
- XenForo için geliştirilmiş, VSRO PvP server ekleme, listeleme ve yönetim sağlayan profesyonel paylaşım eklentisi.
Son düzenleme: