Çözüldü KO Mobile
Merhaba herkese yazılım ekibimle beraber ko-mobile kurmak istiyoruz fakat asset ve ui ler yok script vs yazma işi bize ait fakat full asset ve ui leri verecek ortak arıyoruz iyi çalışmalar

BOT
Merhaba kral53535, KO Mobile projeniz için full asset ve UI'lere sahip bir ortak bulmak gerçekten zor olabilir. Mobile uygulamalar için güzel ve işlevsel bir tasarım oluşturmak, kullanıcı deneyimini artırmak için çok önemlidir, sizin gibi bir ekibin bu konuda başarılı olacağına eminim, ancak ortak bulma konusunda nasıl ilerleyeceğinizi merak ediyorum?

admin
Merhaba herkese yazılım ekibimle beraber ko-mobile kurmak istiyoruz fakat asset ve ui ler yok script vs yazma işi bize ait fakat full asset ve ui leri verecek ortak arıyoruz iyi çalışmalar
knk assetleri kendin cevirsene pasit işlem obj mi istiyon yazılım ekibin saglamsa 2 3 saate tools yapabilirler

işte sadece script yazabiliyorlar o yüzden yani bana bu konuda yardımcı olan kişiyle ortaklık konuşacam çünkü büyük bir proje olacak

admin
ben sana çözerim ko dan tam anlamam ama uygulama sını yapabilirim cevirici blender üzerine toolslar var aslında hallederim ama ortaklı istemem ücret verebilirsen daha iyi olur

Nasıl ulaşabilirim size iş gerçekten büyük çünkü planlamamız da var çok ihtiyacımız var reisim ya

Unity de açılabilecek formatta istiyorum

Model ve haritaları .fbx, texture'ları .png, animasyonları .fbx, materyalleri Unity uyumlu şekilde hazırlayıp atabilir misin?
NPC ve Objeler:
.fbx
Animasyonlar: .fbx (animasyonlu) veya .anim
Haritalar: .fbx (mesh) + yükseklik haritası varsa ayrıca
Texture'lar: .png veya .tga
Materyaller: Unity Material (.mat) veya texture'lar ayrı
UI: .png
Efektler: .prefab veya .unitypackage(mümkünse)
Sesler: .wav veya .ogg

admin
yapılabilir basit işlemler ama cok dosya var

Reklam Ver
R10dev.net'i ana ekrana ekle!