Merhaba değerli forum üyeleri ve pvp geliştirici dostlar,
Bugün pvp piyasasında hile koruması, gelişmiş paket yapısı ve performans odaklı mimarisiyle bilinen efsane altyapılardan biri olan KingACS - v2 Knight Online Server files paketini tüm gereksinimleriyle birlikte paylaşıyorum. Piyasada lisans sorunları nedeniyle açılmayan dosyaların aksine, bu paketin ACS tarafındaki tüm lisansları local (yerel) olarak ayarlanmış ve kullanıma hazır hale getirilmiştir.
Kendi bilgisayarınızda sorunsuz bir knight online server files projesi ayağa kaldırmak ve test etmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları sırasıyla uygulamanız yeterlidir.
Adım Adım KingACS v2 Kurulum Rehberi:
Gerekli tüm dosyalar tek bir indirme linkinde toplanmıştır. Kurulum aşamasında veya derleme sırasında takıldığınız bir hata alırsanız, ekran görüntüsüyle birlikte konu altından sorabilirsiniz.
Hayırlı forumlar, iyi geliştirmeler!
Bugün pvp piyasasında hile koruması, gelişmiş paket yapısı ve performans odaklı mimarisiyle bilinen efsane altyapılardan biri olan KingACS - v2 Knight Online Server files paketini tüm gereksinimleriyle birlikte paylaşıyorum. Piyasada lisans sorunları nedeniyle açılmayan dosyaların aksine, bu paketin ACS tarafındaki tüm lisansları local (yerel) olarak ayarlanmış ve kullanıma hazır hale getirilmiştir.
Kendi bilgisayarınızda sorunsuz bir knight online server files projesi ayağa kaldırmak ve test etmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları sırasıyla uygulamanız yeterlidir.
Adım Adım KingACS v2 Kurulum Rehberi:
- Boost Kütüphanesi Ayarı: Paket içerisinden çıkan Boost klasörünü doğrudan ana dizine, yani C://boost/x64 olacak şekilde kopyalayın. Ardından Boost setup kurulumunu gerçekleştirin.
- Source Yapılandırması: Server Source tarafında C:// dizinindeki boost yolu varsayılan olarak ayarlanmıştır. Sadece yolu kontrol edip uygulamanız yeterlidir.
- ACS & Lisanslama: ACS Source projesini kurun. Yukarıda belirttiğim gibi lisanslar yerel sunucuya (local) uyumlu şekilde ayarlandığı için ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmayacaktır.
- Veritabanı (DB) Gereksinimi: Paketle birlikte gelen güncel ve optimize ko files veritabanını sorunsuz çalıştırabilmek için sisteminizde Microsoft SQL Server 2019 veya üzeri bir sürümün kurulu olması gerekmektedir.
- Derleme (Build) Ortamı: Hem Server hem de ACS source dosyalarını hatasız derleyebilmek için bilgisayarınızda Visual Studio 2019 veya üzeri bir sürüm yüklü olmalıdır.
Gerekli tüm dosyalar tek bir indirme linkinde toplanmıştır. Kurulum aşamasında veya derleme sırasında takıldığınız bir hata alırsanız, ekran görüntüsüyle birlikte konu altından sorabilirsiniz.
Hayırlı forumlar, iyi geliştirmeler!
Source + Ko Files + Database + Ve Gerekliler İndirme Linki
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Son düzenleme: