Merhaba Donanım Plus takipçileri, bugün sizlerle oldukça kullanışlı ve pratik bir blog scripti olan Bloglite Blog Scriptini paylaşıyorum.

Scripti incelediğimde özellikle bu işe yeni başlayanlar için tasarlanmış gibi olduğunu fark ettim. Kurulumu oldukça basit ve kullanıcı dostu bir yapıya sahip. En güzel yanı ise herhangi bir veritabanı oluşturma işlemiyle uğraşmadan, direkt yükleyerek kurulumu tamamlayabilmeniz.
Scriptin tek dezavantajı İngilizce olması diyebilirim. Ben bir kısmını çevirdim ancak zamanım olmadığı için tamamını çeviremedim. İlerleyen zamanlarda hatırlatırsanız tamamen Türkçeye çevirebilirim. Eğer çeviri yapan arkadaşlar olursa paylaşmaları da çok faydalı olacaktır.
Ayrıca belirtmekte fayda var; script tamamen açık kaynaklıdır, bu yüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Scripti incelediğimde özellikle bu işe yeni başlayanlar için tasarlanmış gibi olduğunu fark ettim. Kurulumu oldukça basit ve kullanıcı dostu bir yapıya sahip. En güzel yanı ise herhangi bir veritabanı oluşturma işlemiyle uğraşmadan, direkt yükleyerek kurulumu tamamlayabilmeniz.
Scriptin tek dezavantajı İngilizce olması diyebilirim. Ben bir kısmını çevirdim ancak zamanım olmadığı için tamamını çeviremedim. İlerleyen zamanlarda hatırlatırsanız tamamen Türkçeye çevirebilirim. Eğer çeviri yapan arkadaşlar olursa paylaşmaları da çok faydalı olacaktır.
Ayrıca belirtmekte fayda var; script tamamen açık kaynaklıdır, bu yüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Blog Scripti Kurulumu
- Tüm dosyaları FTP aracılığıyla hosting hesabınıza yükleyin.
- Dosya yükleme işlemi tamamlandıktan sonra script otomatik olarak hazır hale gelir.
- Ekstra kurulum veya veritabanı ayarı gerektirmez.
Admin Panel Bilgileri
- Panel Giriş: siteadresi.com/admin
- Kullanıcı Adı: administrator
- Şifre: abc123
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
- Meta Title
- Bloglite Blog Scripti İndir – Ücretsiz Blog Script Kurulumu (2026)
- Meta Description
- Bloglite blog scripti indir! Ücretsiz, açık kaynaklı ve veritabanı gerektirmeyen blog scripti ile siteni dakikalar içinde kur.