[Paylaşım] v24xx ISTIRAP PANEL | Piyasada Parayla Satılan Gelişmiş Web Yönetim Paneli (Full Sürüm)
v24xx ISTIRAP PANEL Nedir?
Merhaba değerli forum üyeleri ve ko editör dostlarım, bugün Knight Online pvp piyasasında belirli çevreler tarafından yüksek ücretlerle (parayla) satılan, v24xx sunucu altyapılarının en popüler ve en gelişmiş web yönetim paneli olan ISTIRAP PANEL sistemini tamamen ücretsiz ve açık kaynak kodlu olarak paylaşıyorum.Bildiğiniz gibi v24xx (Istırap Anticheat ve Source) projelerinde veritabanı mimarisi, eski sürümlere kıyasla çok daha karmaşık ve dinamiktir. Piyasada dolaşan sıradan paneller bu veritabanı şemasıyla çalışırken log hataları verir veya PUS (Power Up Store) işlemlerinde senkronizasyon sorunları yaşatır. Paylaştığım bu orijinal Istırap Panel, v24xx sourceları ve database dosyalarıyla %100 entegre çalışacak şekilde optimize edilmiştir. Sunucunuzu web üzerinden profesyonel bir şekilde yönetmek istiyorsanız bu arşiv tam aradığınız ilaç knk.
Panelin Öne Çıkan Gelişmiş Özellikleri
Bu panel, parayla satılmasının hakkını verecek şekilde hem oyuncu tarafında (Frontend) hem de yönetim tarafında (Admin Dashboard) muazzam modüllerle donatılmıştır:- v24xx Istırap DB ile %100 Uyum: Karakter tabloları, madencilik (mining), balıkçılık (fishing) logları ve yeni nesil etkinlik (Event) sistemleriyle tamamen senkronize çalışır.
- Gelişmiş Admin Yönetim Paneli: SQL Server Management Studio'ya girmeden web üzerinden; anlık kullanıcı banlama/unban, premium paket tanımlama, KC (Knight Cash) bakiye yükleme ve oyuncu envanteri (inventory) canlı kontrolü.
- Entegre Çözümlü PUS ve Çarkıfelek (Wheel of Fortune): Oyun içi PUS veya web üzerinden aktif edilebilen akıllı çarkıfelek sistemi. Kazanılan ödüller veya satın alınan itemlar doğrudan Istırap altyapısının Letter (Mektup) prosedürlerine anlık düşer.
- Canlı Droplar ve Detaylı Arama Motoru: Veritabanındaki K_MONSTER ve K_MONSTER_ITEM tablolarını yormadan, önbellekleme (Cache) mantığıyla çalışan gelişmiş yaratık ve drop sorgulama sistemi.
- Klan ve Oyuncu Profil Detayları: Oyuncuların aktif olarak üzerlerine giydikleri zırh ve silahları (Armor/Weapon görselleriyle birlikte) web sitesinde listeleyen modern profil sayfaları.
Kurulum ve SQL Veritabanı Entegrasyonu
Paneli kendi knight online server files ortamınıza bağlamak için aşağıdaki adımları dikkatlice uygulayın knk:- Web Dosyalarını Yükleyin: İndirdiğiniz arşiv içerisindeki tüm PHP dosyalarını web sunucunuzun (cPanel, IIS veya Plesk) public_html ana dizinine aktarın.
- Database Bağlantısını Yapın: core/config.php (veya sunucu yapısına göre settings.php) dosyasını bir kod editörüyle açarak yerel SQL Server IP, sa kullanıcı adı ve şifrenizi tanımlayın.
- Prosedürleri Okutun: Panel klasöründe yer alan istirap_panel_setup.sql dosyasını SQL Server Management Studio (SSMS) üzerinden KN_ONLINE veritabanınıza execute edin. Bu işlem, panelin ihtiyaç duyduğu özel web tablolarını ve stored procedure'leri sisteme kaydedecektir.
İndirme Bağlantısı ve Teknik Destek
Piyasada parayla satılan ve v24xx sunucunuza tamamen kurumsal bir çehre kazandıracak olan Istırap Web Panel sisteminin indirme bağlantısı aşağıda yer almaktadır. SQL bağlantı hatası alırsanız, PUS eşya teslimatlarında odbc/sqlsrv takılmaları yaşarsanız veya admin paneline girişte yetki hatası çıkarsa, aldığınız hata kodlarıyla birlikte doğrudan konu altından sormaktan çekinmeyin knk, elimizden geldiğince hemen yardımcı oluruz. Paylaşılan bu devasa ücrete tabi panel arşivinin ücretsiz dağıtımına destek olmak için konuya bir teşekkür mesajı ve yorum bırakmayı ihmal etmeyin. Herkese keyifli geliştirmeler ve bol kazançlı açılışlar!İndirme Bağlantısı
- v24xx ISTIRAP PANEL (Parayla Satılan Sürüm) İndir:
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.