Merhaba arkadaşlar,
1453 Farm Client arayanlar için özenle hazırladığım optimize edilmiş clienti sizlerle paylaşıyorum. Tamamen düzenlenmiş, performans odaklı ve uzun süre test edilmiş bu sürüm, farklı sunuculara kolayca uyarlanabilecek şekilde hazırlanmıştır.
Client üzerinde birçok performans ve görsel iyileştirme yapılmış olup, daha akıcı bir oyun deneyimi sunması hedeflenmiştir.
Kullanacak herkese şimdiden hayırlı olsun. Geri bildirimlerinizi konu altında paylaşabilirsiniz.
1453 Farm Client arayanlar için özenle hazırladığım optimize edilmiş clienti sizlerle paylaşıyorum. Tamamen düzenlenmiş, performans odaklı ve uzun süre test edilmiş bu sürüm, farklı sunuculara kolayca uyarlanabilecek şekilde hazırlanmıştır.
Client üzerinde birçok performans ve görsel iyileştirme yapılmış olup, daha akıcı bir oyun deneyimi sunması hedeflenmiştir.
Öne Çıkan Özellikler
32-bit (x86) ve 64-bit (x64) sistemlerle uyumludur.
Windows işletim sistemlerinin tüm güncel sürümleriyle sorunsuz çalışır.
Temiz ve güvenli dosyalardan oluşmaktadır.
Skill efektleri düzenlenmiş ve sorunsuz şekilde çalışmaktadır.
Görsel efektler optimize edilerek daha akıcı bir oyun deneyimi sunulmuştur.
Oyun giriş ve çıkış süreleri optimize edilmiştir.
Client tabloları performans odaklı olarak yeniden düzenlenmiştir.
1453 sürümüne ait bosslar ve slotlar tek tek kontrol edilerek gerekli düzenlemeler yapılmıştır.
Performans, stabilite ve uyumluluk üzerine birçok ek iyileştirme uygulanmıştır.
Çeşitli sunuculara kolayca entegre edilebilir.
Kullanacak herkese şimdiden hayırlı olsun. Geri bildirimlerinizi konu altında paylaşabilirsiniz.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Son düzenleme: