!!!NOT!!!:KESİNLİKLE BENİM DEGİLDİR DENEDİGİM BİR SİSTEMDİR YAPAN ARAKADAŞA TŞKLER
Merhaba arkadaşlar 1-1.5 sene öncesinde yavaş yavaş geliştirmeye başladığım burak selvinin paylaşmış olduğu mhms sisteminin yeni versiyonunu sizlerle paylaşmak istedim. Uzun süredir neden paylaşmadın diye soracak olursanız çok nadir ilgileniyordum boş vaktim oldugunda 2-3 haftada 1-2 en baba 3 saat bakabiliyordum.
Şuanda sistem tamamen stabil bir şekilde sorunsuz çalışmakta yapmış olduğum teste göre demiyorum çok iyi bir sistem lakin bazı kitlenin işini tamamen görecektir.
NOT: Bundan sonraki tema paylaşımlarım bu sisteme uyumlu şekilde paylaşılacaktır.
NOT2: Sistemin Kurulumu Kurulum klasörü içinde oku.txt'de anlatılmıştır buradan özet geçiyorum.
sistem/ayarlar.php' yi kendi sunucu ayarlarınıza göre editleyin
sunucunuza darkbey adında veritabanı oluşturup Kurulum/Sql klasörü içindeki darkbey.sql'i içine okutun daha sonra
account içine account.sql'i playerin içine player.sql'i okutun
Fazla uzatmadan panelden bahsedeyim
Yapılan işlemler:
Php tarafında altyapı MySQL'den tamamen MySQLİ ' ye düzenlenmiştir PHP 7.4 'de Stabil çalışmaktadır.
Kurulumdan sonra tema olduğu halde sinir bozucu beyaz sayfa fixlenmiştir.
Karakterli Kayıt Modülü Eklenmiştir(Kurulumdan sonra default olarak aktiftir isteyen kapatabilir) .
Piyasadaki Tr tipi market panelinin Orjinali panelin içine entegre edilmiştir. (İçinde Rulet Oyunu ve İtem Paket Modulü Mevcuttur)
Payreks ve Paywant Modülü Entegre Edilmiştir.
Anasayfa Sevilen Ürünler Modülü Yapılmıştır (Otomatik Çekmez Admin Panelinden Manuel Eklenebilir).
Tüm Karakterlerin ayrı ayrı Online Sayacı Eklenmiştir(Bunda Şaşırtma Bulunmamakta).
Kayıtta Pin Modülu Mevcuttur Accountta pin adlı sutuna ekleme yapmaktadır dileyen sistem dosyalarından düzeltebilir
Sistemde Top 50 Azrail,Mavi Ejder, Barones,Nemere, Razador Kesilen Boss Sayısı Modulü Vardır.
İçinde 10 Adet Tema İle Birliktedir (tema paylaşımlarım gelecektir bu sisteme)
Sisteme Ait Görseller:
Karakter ile Birlikte Kayıt olma modülü default olarak aktiftir kullanmak isteyen admin panelinden muhakkak ayarlarını yapmalıdır
Not: Kordinat ayarları standart başlama kordinatlarıdır bunları değiştirmenize gerek yoktur.
Diğer ayarlar bölümünü kesinlikle düzenleyin.
Sade İsimli Tema Default Olarak Gelmektedir Değiştirilebilir.
Karakterli Kayıt Sisteminden Görseller:
Kesilen Top 50 Boss Sıralaması
Responsive
Special
Special-2
Special-3
Old
TR
Market Görseli:
Biraz uzattım kusura bakmayın
Güncelleme: 16.01.2023
Plekspanelde 500 sunucu hatası sorunu fixlendi
Teknik Kayıt Hataları vb Sorunlar Giderildi
Market Paneli Giriş yap ve Satın Al Sorunu Düzeltildi
Artemis Karakteri Entegre Edildi(Aktif/Pasif Admin Panelinden Ayarlanabilir)
Tema Logoları Admin Panele Bağlandı.
Genel src sorunları giderildi kurulum klasörüne görsel olarak veritabanı kurulum görselleri eklendi
Kurupta sorun yaşayan olursa konu altından bildirsin veya dc üzerinden bana ulaşsın
Bir teşekkürü çok görmeyin
mmoforum
mmo forum
MMOFORUM
MMO FORUM
Merhaba arkadaşlar 1-1.5 sene öncesinde yavaş yavaş geliştirmeye başladığım burak selvinin paylaşmış olduğu mhms sisteminin yeni versiyonunu sizlerle paylaşmak istedim. Uzun süredir neden paylaşmadın diye soracak olursanız çok nadir ilgileniyordum boş vaktim oldugunda 2-3 haftada 1-2 en baba 3 saat bakabiliyordum.
Şuanda sistem tamamen stabil bir şekilde sorunsuz çalışmakta yapmış olduğum teste göre demiyorum çok iyi bir sistem lakin bazı kitlenin işini tamamen görecektir.
NOT: Bundan sonraki tema paylaşımlarım bu sisteme uyumlu şekilde paylaşılacaktır.
NOT2: Sistemin Kurulumu Kurulum klasörü içinde oku.txt'de anlatılmıştır buradan özet geçiyorum.
sistem/ayarlar.php' yi kendi sunucu ayarlarınıza göre editleyin
sunucunuza darkbey adında veritabanı oluşturup Kurulum/Sql klasörü içindeki darkbey.sql'i içine okutun daha sonra
account içine account.sql'i playerin içine player.sql'i okutun
Fazla uzatmadan panelden bahsedeyim
Yapılan işlemler:
Php tarafında altyapı MySQL'den tamamen MySQLİ ' ye düzenlenmiştir PHP 7.4 'de Stabil çalışmaktadır.
Kurulumdan sonra tema olduğu halde sinir bozucu beyaz sayfa fixlenmiştir.
Karakterli Kayıt Modülü Eklenmiştir(Kurulumdan sonra default olarak aktiftir isteyen kapatabilir) .
Piyasadaki Tr tipi market panelinin Orjinali panelin içine entegre edilmiştir. (İçinde Rulet Oyunu ve İtem Paket Modulü Mevcuttur)
Payreks ve Paywant Modülü Entegre Edilmiştir.
Anasayfa Sevilen Ürünler Modülü Yapılmıştır (Otomatik Çekmez Admin Panelinden Manuel Eklenebilir).
Tüm Karakterlerin ayrı ayrı Online Sayacı Eklenmiştir(Bunda Şaşırtma Bulunmamakta).
Kayıtta Pin Modülu Mevcuttur Accountta pin adlı sutuna ekleme yapmaktadır dileyen sistem dosyalarından düzeltebilir
Sistemde Top 50 Azrail,Mavi Ejder, Barones,Nemere, Razador Kesilen Boss Sayısı Modulü Vardır.
İçinde 10 Adet Tema İle Birliktedir (tema paylaşımlarım gelecektir bu sisteme)
Sisteme Ait Görseller:

Karakter ile Birlikte Kayıt olma modülü default olarak aktiftir kullanmak isteyen admin panelinden muhakkak ayarlarını yapmalıdır
Not: Kordinat ayarları standart başlama kordinatlarıdır bunları değiştirmenize gerek yoktur.

Diğer ayarlar bölümünü kesinlikle düzenleyin.

Sade İsimli Tema Default Olarak Gelmektedir Değiştirilebilir.

Karakterli Kayıt Sisteminden Görseller:

Kesilen Top 50 Boss Sıralaması

Responsive

Special

Special-2

Special-3

Old

TR

Market Görseli:

Biraz uzattım kusura bakmayın
Ziyaretçiler için gizlenmiş Kayıt olun
Giriş yap veya üye ol.
Güncelleme: 16.01.2023
Plekspanelde 500 sunucu hatası sorunu fixlendi
Teknik Kayıt Hataları vb Sorunlar Giderildi
Market Paneli Giriş yap ve Satın Al Sorunu Düzeltildi
Artemis Karakteri Entegre Edildi(Aktif/Pasif Admin Panelinden Ayarlanabilir)
Tema Logoları Admin Panele Bağlandı.
Genel src sorunları giderildi kurulum klasörüne görsel olarak veritabanı kurulum görselleri eklendi
Kurupta sorun yaşayan olursa konu altından bildirsin veya dc üzerinden bana ulaşsın
Ziyaretçiler için gizlenmiş Kayıt olun
Giriş yap veya üye ol.
Bir teşekkürü çok görmeyin
mmoforum
mmo forum
MMOFORUM
MMO FORUM
Moderatör tarafında düzenlendi: