teksro

teksro

Kurumsal Üye
Merhaba r10dev.net forum dostları,

Daha önceden kendi sunucum için hazırlayıp aktif olarak kullandığım x4 120 Level Division Attack Pet dosyalarını sizlerle paylaşmak istedim. Uzun süredir arşivimde yedek olarak duran bu çalışmanın, vSRO geliştiren arkadaşlara faydalı olacağını düşünüyorum.

Bu paylaşım içerisinde division destekli Attack Pet sistemi bulunmaktadır ve 120 Cap sunucular için düzenlenmiştir. Kendi sunucum 120 Level olduğu için dosyalar bu yapıya göre hazırlanmıştır. İsteyen herkes kendi serverinin maksimum leveline uygun şekilde düzenleyebilir ve geliştirebilir.
vsro pet.webp

Özellikler

• x4 Division Attack Pet
  • 120 Cap uyumlu
  • Düzenlenebilir yapı
  • vSRO server files desteği
  • Geliştirmeye açık sistem
Bilgi paylaştıkça çoğalır. Umarım işinize yarar.

Herkese iyi forumlar ve iyi kullanımlar.

melad
Merhaba r10dev.net forum dostları,

Daha önceden kendi sunucum için hazırlayıp aktif olarak kullandığım x4 120 Level Division Attack Pet dosyalarını sizlerle paylaşmak istedim. Uzun süredir arşivimde yedek olarak duran bu çalışmanın, vSRO geliştiren arkadaşlara faydalı olacağını düşünüyorum.

Bu paylaşım içerisinde division destekli Attack Pet sistemi bulunmaktadır ve 120 Cap sunucular için düzenlenmiştir. Kendi sunucum 120 Level olduğu için dosyalar bu yapıya göre hazırlanmıştır. İsteyen herkes kendi serverinin maksimum leveline uygun şekilde düzenleyebilir ve geliştirebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 4899

Özellikler

• x4 Division Attack Pet
  • 120 Cap uyumlu
  • Düzenlenebilir yapı
  • vSRO server files desteği
  • Geliştirmeye açık sistem
Bilgi paylaştıkça çoğalır. Umarım işinize yarar.

Herkese iyi forumlar ve iyi kullanımlar.
* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *

Reklam Ver
R10dev.net'i ana ekrana ekle!