#silkroadonline #silkroad #privateserver #vsro #silkroad kurulum #vsroserverkurulum
Merhaba Vsro Private Server kurmak ve editörlük öğrenmek isteyenler!
Bu videoda sizlere 2026 yılına uygun olarak, VSRO server nasıl sıfırdan kurulur adım adım anlatıyorum. Eğer kendi Silkroad Private Server 'ınızı kurmak istiyorsanız ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, tam size göre bir rehber hazırladım!
OYUNU DIŞARIYA KENDİ BİLGİSAYARINIZA AÇMAK İÇİN!
Sunucudan CMD yi açıp Aşağıdakini yapıştırıp enter yapın yeterli.
netsh advfirewall firewall add rule name="OyunuDışarıyaAc" dir=in action=allow protocol=TCP localport=15779,15881,15884
Yeni başlayanlar için sade, anlaşılır ve uygulamalı bir anlatım sizi bekliyor. Server kurulumunu kendi bilgisayarınızda test edebilir veya online oynanabilir hale getirebilirsiniz.
Gerekli dosyalar ve komutlar için açıklama kısmına göz atmayı unutmayın!
Her türlü soru ve öneri için yorumlar kısmına yazabilirsiniz.
Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın!
İleriki videolarda: Server düzenleme, GM komutları, veri tabanı yönetimi ve daha fazlası sizlerle olacak.
SQL Server 2022 Kurulum ve sa login 'ini aktif hale getirmek.
Sıfırdan Silkroad Online Vsro Clean Database Kurmak.
#vsro #silkroad #vsroserver #privateserver #vsrokurulum #silkroadonline #sro2025 #vsrorehber #silkroad #silkroadkurulum #marsedit #sqlserver
İndirme Link
Merhaba Vsro Private Server kurmak ve editörlük öğrenmek isteyenler!
Bu videoda sizlere 2026 yılına uygun olarak, VSRO server nasıl sıfırdan kurulur adım adım anlatıyorum. Eğer kendi Silkroad Private Server 'ınızı kurmak istiyorsanız ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, tam size göre bir rehber hazırladım!
OYUNU DIŞARIYA KENDİ BİLGİSAYARINIZA AÇMAK İÇİN!
Sunucudan CMD yi açıp Aşağıdakini yapıştırıp enter yapın yeterli.
netsh advfirewall firewall add rule name="OyunuDışarıyaAc" dir=in action=allow protocol=TCP localport=15779,15881,15884
SQL Server 2022 Kurulum ve sa login 'ini aktif hale getirmek.
Sıfırdan Silkroad Online Vsro Clean Database Kurmak.
#vsro #silkroad #vsroserver #privateserver #vsrokurulum #silkroadonline #sro2025 #vsrorehber #silkroad #silkroadkurulum #marsedit #sqlserver
İndirme Link
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
- Meta Title
[Rehber] VSRO 2026 Private Server Kurulum Rehberi – En Güncel Silkroad Server Açma
- Meta Description
- 2026 güncel VSRO server kurulum rehberi. SQL, Certification, Shard ve client bağlantı ayarlarının tamamını adım adım gösteren kısa ve anlaşılır bir kurulum kılavuzudur.
Son düzenleme: