Merhaba arkadaşlar! Bu videoda, Silkroad Online server kurmak için gerekli programlar ve adım adım kurulum sürecini anlatıyorum.
Videoda neler var:
Bu rehberle, kendi private Silkroad Online serverinizi rahatlıkla kurabilir ve oynatabilirsiniz.
Daha fazla rehber ve kaynak için:
Silkroad Geliştiricilik Forumları
Kaynaklar / Dosyalar:
#SilkroadOnline #vSRO #PrivateServer #SilkroadServer #vSROServer #SilkroadOnline2025 #ServerKurulum #vSROKurulum #SilkroadPrivateServer #MySQL #Navicat #SilkroadConfig #ServerFiles #SilkroadMMO #SilkroadPvP #vSRORehber #GameServer #SilkroadOnlineServer #vSRO2025 #MMORPGServer
Videoda neler var:
- Silkroad Online server için gerekli yazılımlar ve araçlar
- MySQL / Navicat kurulumu ve veritabanı ayarları
- Server dosyalarının kurulumu ve yapılandırması
- Silkroad Online client ve server uyumu
- Test ve çalıştırma adımları
Bu rehberle, kendi private Silkroad Online serverinizi rahatlıkla kurabilir ve oynatabilirsiniz.
Silkroad Geliştiricilik Forumları
Kaynaklar / Dosyalar:
- Silkroad Online Server Files
- MySQL & Navicat
- Config ve DB dosyaları
#SilkroadOnline #vSRO #PrivateServer #SilkroadServer #vSROServer #SilkroadOnline2025 #ServerKurulum #vSROKurulum #SilkroadPrivateServer #MySQL #Navicat #SilkroadConfig #ServerFiles #SilkroadMMO #SilkroadPvP #vSRORehber #GameServer #SilkroadOnlineServer #vSRO2025 #MMORPGServer
- Meta Title
- Silkroad Server Kurma Rehberi – Adım Adım Kurulum ve Server Files
- Meta Description
- Silkroad Online server kurmayı adım adım öğrenin. Silkroad server files kurulumu, test aşamaları, yönetim ve optimizasyon rehberi ile kendi serverınızı kurun.