Merhaba değerli forum üyeleri ve pvp geliştirici dostlar,
Bugün pvp piyasasında normal şartlarda yüksek ücretlerle satılan, üzerinde özel optimizasyonlar yapılmış ve para ile yükseltilmiş v2383 İstirap Source dosyalarını sizlerle paylaşıyorum. Piyasada ücretsiz olarak dağıtılan standart, buglu ve sorunlu İstirap projelerinden tamamen farklıdır; bizzat ücretli satılan versiyonun çekirdeğidir.
Eğer piyasaya sürmek için stabil, yoğun oyuncu trafiğini kaldırabilecek kalitede bir knight online server files arıyorsanız, bu özel paket tam aradığınız temel altyapıyı size sunacaktır.
Projenin Öne Çıkan Özellikleri ve Avantajları:
Dosyaları yerel sunucunuzda (local) test ederken veya derlerken takıldığınız, sormak istediğiniz teknik bir detay olursa çekinmeden konu altından yardım konusu şeklinde belirtebilirsiniz.
Hayırlı forumlar, bol kazançlı geliştirmeler!
Bugün pvp piyasasında normal şartlarda yüksek ücretlerle satılan, üzerinde özel optimizasyonlar yapılmış ve para ile yükseltilmiş v2383 İstirap Source dosyalarını sizlerle paylaşıyorum. Piyasada ücretsiz olarak dağıtılan standart, buglu ve sorunlu İstirap projelerinden tamamen farklıdır; bizzat ücretli satılan versiyonun çekirdeğidir.
Eğer piyasaya sürmek için stabil, yoğun oyuncu trafiğini kaldırabilecek kalitede bir knight online server files arıyorsanız, bu özel paket tam aradığınız temel altyapıyı size sunacaktır.
Projenin Öne Çıkan Özellikleri ve Avantajları:
- Ücretli Versiyon Altyapısı: Standart İstirap dosyalarında kronikleşen paket (packet) kaçırma, core crash ve memory leak (hafıza sızıntısı) sorunları bu paralı sürümde tamamen fixlenmiştir.
- v2383 Protokol Gücü: Sürümün en stabil ko server files örneklerinden biri olup, modern ACS sistemleri ve güncel harita (zone) dosyalarıyla tam entegre çalışmaktadır.
- Performans Odaklı Veritabanı: Paketle birlikte gelen database, tamamen gereksiz sütun ve tablolardan arındırılmış, sorguları hızlandırılmış üst düzey bir ko files veritabanıdır.
- Geliştirilmiş Kaynak Kodları: Source tarafı tamamen modüler olarak tasarlanmış olup, yeni etkinlikler (event), hile korumaları veya özel görev sistemleri eklemeniz için harika bir esneklik sunar.
Dosyaları yerel sunucunuzda (local) test ederken veya derlerken takıldığınız, sormak istediğiniz teknik bir detay olursa çekinmeden konu altından yardım konusu şeklinde belirtebilirsiniz.
Hayırlı forumlar, bol kazançlı geliştirmeler!
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Son düzenleme: