Yardım Nihor 2 Dungeon Bot
7
25
Yardım
Merhabalar Nihor 2 oyunu için Jotun - Razador - Nemere dungeonları için phantom botu kullanmak istedim ama model dosyalarındaki pt ler uyuşmadığı için kullanamadım bot çalışıyor problem yok pt ler düzenlenmesi gerekiyor nasıl yapılacağını bilmiyorum ayrıca 1 ve 2 sayı tuşları ile skill kullandırmak gerekiyor skil sistemi farklı olduğu için önemi yok 1-2 basması yeterli birde zindan bitince leave dungeon yazısına basıp çıkması gerekiyor son olarak her girişte envanterde bulunan bilete sağ tık yapması yeterli bu kadar optimize lazım bot çok iyi problem yok ama bunlar olmadığı için stabil olmuyor sayın adminim yardımcı olursan çok sevinirim kendim gemini ile çok uğraştım ama bu phantom gibi yapamadım lütfen yardımcı ol biraz fazla şey istiyorum ama ihtiyacım var oto av olmadığı için çok zorlanıyorum.

Web sitesi
farming-simulator.r10dev.net
inceleyebilir miyiz beraber mümkünse hocam
inan suan mumkun degil isimlerini bulmak basit aslında yada unpack toolslarına bakman daha iyi olur yada forumda vardı rohan2 decoder unpack tools gibi tam hatırlamıyorum isimin paylaşmıştım zamanında uyralarsın onu unpack yapamsada packde nesnelerin isimlerini tam cıkartır

inan suan mumkun degil isimlerini bulmak basit aslında yada unpack toolslarına bakman daha iyi olur yada forumda vardı rohan2 decoder unpack tools gibi tam hatırlamıyorum isimin paylaşmıştım zamanında uyralarsın onu unpack yapamsada packde nesnelerin isimlerini tam cıkartır
çalışmadı oyun sahibi root dosyasının uzantısını server adı yapmış Screenshot_7.webp

Reklam Ver