⚜ Rσηηιε
ÜYE
Metin2House, Metin2 özel sunucu alanında uzmanlaşmış, global çapta teknik destek ve gelişmiş sistem çözümleri sunan bir markadır.
⸻
Yalnızca teknik destek değil, eksiksiz bir altyapı ve oyun dünyanızı özel kılan yenilikçi çözümler sağlıyoruz:
• Hazır veya isteğe özel optimize edilmiş server altyapısı
• Hızlı, stabil ve güvenli sistem kurulumu
• Eşsiz PvP / PvM sistemleri
• Kurgusal oyun hikayesi ve etkinlik sistemleri
• Detaylı drop ve rate ayarlamaları
• Modern GUI (Arayüz) tasarımları
• 3D model geliştirmeleri, yeni binek, kostüm ve efekt ekleme
• Özel haritalar, alan tasarımları ve görsel optimizasyon
• Pack tabanlı hızlı güncelleme çözümleri
• Kullanıcı dostu ve estetik launcher tasarımları
• Kurulum sonrası tüm teknik süreçler için kapsamlı eğitim
• Sürekli danışmanlık ve destek hizmeti
⸻
✔ Yeni item, efsun ve sistem ekleme
✔ Kostüm, efekt ve animasyon tasarımları
✔ Oyun içi performans iyileştirme ve sistem güncellemeleri
✔ Sunucuya özel yenilikçi içerik geliştirme
⸻
• Taleplerin proje başında eksiksiz bildirilmesi gereklidir.
• Ek talepler, sürede ve fiyatta güncelleme gerektirebilir.
• Tüm testler önce test sunucusunda gerçekleştirilir.
• Teslimattan önce detaylı test ve raporlama yapılır.
• Ödeme sonrası, sadece teknik kaynaklı hatalarda 15 gün içinde kısmi iade mümkündür.
• Müşteri kaynaklı hatalarda iade yapılmaz.
• Tüm sistem, içerik ve dosyalar gizlilik ve telif hakkı koruması altındadır.
⸻
Projeler başvuru sırasına göre değerlendirilir.
Yüksek kalite için acele değil, planlı ilerlenir.
Süreç boyunca karşılıklı anlayış ve iletişim esastır.
⸻
•
•
Ziyaretçiler için gizlenmiş Kayıt olun
Giriş yap veya üye ol.
•
⸻
Güçlü altyapılarımız ve yenilikçi sistemlerimizle yüzlerce proje hayata geçti:
clawz2.com | rivamt2.com | moon2.com | m2house.com.tr
piya2.com | battlemt2.com | m2hisar.com | sancak2.com
efsane2.com | riamt2.com | anadolu2.com …ve daha fazlası!
⸻
Tecrübe, güven ve özgünlük arıyorsanız doğru yerdesiniz!
- Tuncer HORUZ (15.06.2025) ★★★★★
“Filesime istediğim özellikleri ve sistemleri sorunsuz şekilde ekleyip düzenlediler, sorunlara karşı çözüm odaklı yaklaşımları var, diğer söz meclisten dışarı kolu bacağı ağrıyan, dişi ağrıyan developerlar gibi çalışma mantığına sahip değiller, sorun çözülene kadar sorununuzla ilgileniyorlar, iş konusunda baya bilgili ve ilgili arkadaşlar, çok teşekkür ediyorum.” - Sowell / Chi Sowell (07.06.2025) ★☆☆☆☆
“Hi,
Great to see the launch of m2house.work — the site looks great.
Since you're getting started, I'd like to share something to help you build your audience: a completely free email marketing account… All the best with m2house.work! Cheers, Chi Sowell” - Eso_cb (03.06.2025) ★★★★★
“Oto Av & Oto Login sistemi aldım, gayet başarılıydı ve oyunumda sorunsuz kullandım. Temiz, dürüst ve düzenli çalışıyorlar. Herkese tavsiye ederim.” - guven7979 (03.06.2025) ★★★★★
“Arkadaşlardan Destek Aldım memnun kaldım herkese öneririm başarılı arkadaşlar teşekkürler metin2house”
- 「Lyrion」 YunusED (27.05.2025) ★★★★★
“Kendileriyle uzun süredir çalışıyorum. Her konuda bilgili ve son derece ilgililer. Hala da hem teknik destek, hem de birçok sorunda destek alıyorum. Ellerinize sağlık başarılarınız daim olsun.” - Piya2 Can (26.05.2025) ★★★★★
“Teknik destek ve sistem ekleme çıkarma core gibi tüm sorunlarımda bana yardımcı oldular müşteri memnuniyetleri üst seviyede iş yapmayı düşünen herkese öneririm. <3” - Nowa (26.05.2025) ★★★★★
“Hepsinden teker teker teşşekür ederim çok ilgililer her bakımdan yardımları bulunuyor inşallah emeğinin hakkını en sonuna kadar alırlar.” - 4RT1ST (26.05.2025) ★★★★★
“Aslan dostlarım kaliteli ve özverili bir iş için tercih edebilirsiniz.” - Namı diğer KRAKEN (26.05.2025) ★★★★★
“Yayıncılık için çalıştığım en kapsamlı ve dikkatli ekip umarım bileklerinin hakkını fazlasıyla alırlar.” - O…. Y… (26.05.2025) ★★★★★
“Hizmet kalitesi çok iyi iş ahlakı ve müşteri memnuniyetinden anlayan bir ekip verilen işleri istendiği şekilde yapmakta iyi ve başarılı zamanla çok daha iyi yerlere gelebileceklerini düşüyorum.”
Son düzenleme: