Metin2 Mob & Sandık (Chest) Drop Ayarlama Programı
0
131

admin

PATRON
SİTE YETKİLİSİ
Moderator
ÜYE
Ticaret Puanı: 0 / 0 / 0
Selamlar herkese,

Bir kaç gündür drop ayarlama olaylarıyla uğraşmak istiyorum ama hep üşeniyorum. Farklı bir forumda olan bir programın biraz değiştirerek hem sandık içeriklerini hemde mob içeriklerini değiştirebileceğiniz bir program olarak güncelledim.
Markdown (GitHub flavored):

MDID/
├── mob_drop/
│ ├── mob_
drop_item.txt
│ ├── special_
item_group.txt
│ └── item_
list.txt
├── names/
│ ├── item_names.txt
│ └── mob_
names.txt
└── icon/
└── (item görselleri)

Klasörlerdeki dosyaları kendi dosyalarınız ile değiştirdikten sonra DropEditör.exe dosyasını çalıştırarak erişebilirsiniz. Dilerseniz kaynak kodunuda bırakıyorum dosya içerisine main.py olarak oradanda ulaşabilirsiniz.

1761342670534.webp

1761342741157.webp

1761342774824.webp

Meta Title
(Tool) Mob_drop Chest_drop ayarlama programı
Meta Description
Metin2 mob_drop ve chest_drop düzenlemelerini kolaylaştırmak için geliştirilmiş Drop Editör aracıyla tüm mob ve sandık içeriklerini hızlıca düzenleyebilirsiniz. Program; mob_drop_item, special_item_group, item_list gibi kritik dosyaları destekler ve item görselleriyle birlikte modern, anlaşılır bir arayüz sunar. Kendi dosyalarınızı klasörlere ekleyerek tek tıkla drop ayarlamalarını yapabilir, item/mob isimlerini otomatik görebilir ve özel drop tabloları oluşturabilirsiniz. Kolay kullanım, stabil yapı ve kaynak kodu dahil tam bir Metin2 drop yönetim aracıdır.

Konuya görüntüleyenler