[RELEASE] Metin2 Map Converter Studio | Toplu Map & Server_Attr DönüştürücüResmi Files Geliştiricileri İçin Map Dönüştürme Çilesine Son!
Selamlar arkadaşlar,
Metin2 geliştirme süreçlerinde resmi sunucudaki mapleri tek tek çekmek, server_attr oluşturmak ve bu dosyaları sunucu tarafına uyumlu hale getirmek herkesin bildiği gibi tam bir "zulüm". Bu süreci hızlandırmak ve hatasız sonuçlar almak için geliştirdiğim, resmi client maplerini server tarafına dönüştüren Windows aracımı sizlerle paylaşıyorum.
Program Neler Yapıyor?Program; setting.txt, area klasörleri ve attr.atr dosyalarını okuyarak, server tarafında ihtiyacınız olan tüm temel yapılandırmayı otomatik oluşturur. Klasik "boş dosya" oluşturan araçların aksine, server_attr verilerini gerçeğe en yakın şekilde işler.
Temel Özellikler
- Gerçek LZO Sıkıştırmalı server_attr üretimi
- Otomatik Çıktılar: Setting.txt, Town.txt, boss.txt, npc.txt, regen.txt, stone.txt
- Toplu Dönüştürme: Tek tek uğraşmak yerine tüm map klasörlerini seçin.
- Gelişmiş Destek: ParentMapName, _pass fallback desteği ve sungma_attr.txt taşıma.
- Kullanıcı Dostu: Modern ve sade Türkçe masaüstü arayüzü.
Kod:
GeneratedMaps/map_adi/├─ boss.txt├─ npc.txt├─ regen.txt├─ server_attr├─ Setting.txt├─ stone.txt└─ Town.txtKullanım
Kod:
bin/MapConverterGui.exeGeliştirici Notu:Aracı 10-15 farklı map üzerinde bizzat test ettim, herhangi bir hata ile karşılaşmadım. Map tasarlama ve files geliştirme işleriyle uğraşan arkadaşlarımız test edip geri bildirimde bulunursa, aracın kararlılığını daha da artırabilirim.
İndirme Linki:
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.