R10DEV.NET HABER SİTESİ AÇILDI!R10DEV.NET HABER SİTESİ AÇILDI!

Granny Texture Path Changer

Granny Texture Path Changer
Herkes' e Merhabalar,
Bugün işinizi kolaylaştıracak güzel bir program ile karşınızdayım,

Program İsmi: Granny Texture Path Changer

Ne işe yarar ?

Bütün GR2 modelleri' nin texture yolunu değiştirmemize yarar.

Nerelerde kullanılabilir?

Herhangi bir GR2 modelini çoğaltmak istediğiniz zaman texture yolunu değiştirerek aynı modelden birden fazla yerde kullanma imkanınız olur.
Map yapan arkadaşlar içinde tek bir klosörde toplama ve düzenli çalışma fırsatı elde edebilirsiniz.

Program kullanımı resimli anlatım
ScreenHunter_1.jpg

Rastgele bir model seçtim ve gr2 viewer programıyla açtım, resimdede gördüğünüz gibi Texture List bölümüne geldim ve bu modelimizin 2 adet texturesi olduğunu gördük.
Şimdi programımızı açalım,
ScreenHunter_2.jpg

Burada gördüğünüz gibi önce programımızı açtık, Sol üst köşede bulunan File butonuna tıkladık ve open dedik.
Karşımıza seçme ekranı geldi ve texture yolunu değiştireceğimiz modeli bu seçme ekranından seçtik, modelimizin 2 texturesi olduğu için karşımıza 2 texture sekmesi geldi resimdede görüldüğü gibi.
1. resim ve 2. resimi incelediğinizde ismini değiştirdiğim kısımları görebilirsiniz.
İşlemleriniz bittikten sonra tekrar sol üst tarafta bulunan File butonumuza tıklıyoruz ve save diyoruz.
Şimdide modelimizi tekrar gr2 viewer programımızla açalım bakalım texture yolu değişmiş mi.
ScreenHunter_3.jpg

Sürekli kullandıgım bir uygulama

Moderatör tarafında düzenlendi:
thx

Zımba
Herkes' e Merhabalar,

Ne işe yarar ?

Herhangi bir GR2 modelini çoğaltmak istediğiniz zaman texture yolunu değiştirerek aynı modelden birden fazla yerde kullanma imkanınız olur.
Map yapan arkadaşlar içinde tek bir klosörde toplama ve düzenli çalışma fırsatı elde edebilirsiniz.

ScreenHunter_1.jpg

Rastgele bir model seçtim ve gr2 viewer programıyla açtım, resimdede gördüğünüz gibi Texture List bölümüne geldim ve bu modelimizin 2 adet texturesi olduğunu gördük.
ScreenHunter_2.jpg

Burada gördüğünüz gibi önce programımızı açtık, Sol üst köşede bulunan File butonuna tıkladık ve open dedik.
Karşımıza seçme ekranı geldi ve texture yolunu değiştireceğimiz modeli bu seçme ekranından seçtik, modelimizin 2 texturesi olduğu için karşımıza 2 texture sekmesi geldi resimdede görüldüğü gibi.
1. resim ve 2. resimi incelediğinizde ismini değiştirdiğim kısımları görebilirsiniz.
İşlemleriniz bittikten sonra tekrar sol üst tarafta bulunan File butonumuza tıklıyoruz ve save diyoruz.
Şimdide modelimizi tekrar gr2 viewer programımızla açalım bakalım texture yolu değişmiş mi.
ScreenHunter_3.jpg

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
tşk

Ciao a tutti,
Oggi sono qui con un bel programma che renderà il tuo lavoro più semplice,

Nome del programma: Granny Texture Path Changer

A cosa serve?

Ci consente di modificare il percorso della texture di tutti i modelli GR2.

Dove può essere utilizzato?

Se vuoi duplicare un modello GR2, puoi utilizzare lo stesso modello in più punti modificando il percorso della texture.
Puoi avere la possibilità di raccogliere le tue amicizie sulla mappa in un'unica cartella e lavorare in modo organizzato.

Spiegazione illustrata dell'utilizzo del programma
ScreenHunter_1.jpg

Ho scelto un modello casuale e l'ho aperto con il programma gr2 viewer, come potete vedere nell'immagine, sono andato alla sezione Texture List e abbiamo visto che questo modello ha 2 texture.
Ora apriamo il nostro programma,
ScreenHunter_2.jpg

Come potete vedere qui, per prima cosa abbiamo aperto il nostro programma, cliccato sul pulsante File nell'angolo in alto a sinistra e detto Apri.
Apparsa la schermata di selezione, abbiamo selezionato il modello di cui modificare il percorso texture. Dato che il nostro modello ha 2 texture, abbiamo trovato 2 schede texture, come mostrato in figura.
Esaminando la prima e la seconda immagine, puoi vedere le parti di cui ho cambiato nome.
Dopo aver completato le operazioni, clicchiamo nuovamente sul pulsante File in alto a sinistra e diciamo Salva.
Ora apriamo nuovamente il nostro modello con il programma gr2 viewer e vediamo se il percorso della texture è cambiato.
ScreenHunter_3.jpg

Un'app che uso sempre

*** Testo nascosto: non può essere citato. ***
Very Nice

ehrend
Herkes' e Merhabalar,

Ne işe yarar ?

ScreenHunter_1.jpg

ScreenHunter_2.jpg

ScreenHunter_3.jpg

* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
+++++