R10DEV.NET HABER SİTESİ AÇILDI!R10DEV.NET HABER SİTESİ AÇILDI!

DEAFSOFT v2383 Full Paket | DB + SRC & ACS + Launcher + Client | ko files
admin
Saygılarımızla,

Merhaba arkadaşlar, ben Sezer. İşitme engelliyim, duymuyorum ve konuşamıyorum ama sizler için uzun süredir üzerinde çalıştığım büyük bir projeyi paylaşmak istiyorum. Herkese tavsiye ediyorum, güle güle kullanın, umarım hepiniz sevinir ve beğenirsiniz!

Sizlere bizzat kendi ellerimle baştan aşağı temizlediğim ve kod hatalarını fixlediğim, piyasanın en stabil altyapılarından biri olan DEAFSOFT v2383 sürümünü full paket olarak sunuyorum. Piyasada sorunsuz ve güncel knight online files bulmanın ne kadar zor olduğunu bildiğim için, bu dosyaları herkes faydalansın diye paylaşıyorum.

Proje Bilgileri ve Paket İçeriği:

• DEAFSOFT Versiyon: v2383 (En güncel ve stabil protokol yapısı)
  • Source Durumu: Source kodları içerisindeki tüm gereksiz yapılar temizlenmiş ve kritik hatalar tamamen fixlenmiştir. Tertemiz bir altyapıdır.
  • Full Paket İçeriği: Database (DB), Source & ACS, Launcher ve tam uyumlu Client tek bir arşiv içinde toplanmıştır. Başka hiçbir dosya aramanıza gerek yoktur.
Neden Bu Altyapıyı Kullanmalısınız?Sıfırdan bir proje üretmek ya da buglarla dolu bir knight online server files üzerinde zaman kaybetmek istemiyorsanız, bu paket tam size göredir. Testleri yapılmış, bağlantı sorunları giderilmiş ve uzun ömürlü bir pvp projesi açabileceğiniz kalitede bir ko server files içeriğidir.

İçerisindeki güncel ACS sistemi ve özel launcher tasarımı sayesinde, oyuncularınıza sorunsuz bir oyun deneyimi sunabilirsiniz. Hem geliştiriciler hem de sunucu sahipleri için harika bir ko files arşividir.

Sezer kardeşimizin büyük bir emek ve azimle hazırladığı bu özel arşivi kaçırmamanızı tavsiye ederim. İndirme linkleri aşağıda olup, dosya kaybı yaşanmaması için tek link halinde sabitlenmiştir.

Kurulum aşamasında ya da yerel sunucunuzda test ederken takıldığınız bir yer olursa, konu altından yazarak destek isteyebilirsiniz. Hepinize iyi geliştirmeler!

Reklam Ver
R10dev.net'i ana ekrana ekle!

Access Restricted

Browser developer tools or unauthorized inspection detected.
Access to this site is limited to standard browser sessions for security reasons.

Protection by r10dev.net