Uyumlu XF Sürümleri
Eklenti, yöneticilerin kelimeleri toplu bir şekilde aramasına ve düzenlemesine olanak tanır.
Description:
The plugin allows administrators to search and edit words in bulk.
Features:
xF2 Eklenti - AIXF Batch Phrase Replace | r10dev.net - XenForo Forum XenForo tema XenForo eklenti
- 2.2.X
- 2.3.X
Eklenti, yöneticilerin kelimeleri toplu bir şekilde aramasına ve düzenlemesine olanak tanır.
Description:
The plugin allows administrators to search and edit words in bulk.
Features:
- Replace phrases in bulk with preview confirmation.
- Filter by language.
- Filter by specific add-ons.
- Match modes: Contains, Whole Word, Exact.
- Match case options: Sensitive / Insensitive.
- Preview changes before applying them.
- CSV log of changes saved to /internal_data/batch_phrase_replace/.
- View, download, or delete logs from the Admin Panel.
- Delete add-on files from the Admin Panel after uninstall.
xF2 Eklenti - AIXF Batch Phrase Replace | r10dev.net - XenForo Forum XenForo tema XenForo eklenti
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
- Meta Title
- AIXF Batch Phrase Replace – XenForo Toplu Kelime Arama ve Değiştirme Eklentisi
- Meta Description
- AIXF Batch Phrase Replace, XenForo 2.2.X ve 2.3.X sürümleriyle uyumlu güçlü bir yönetim aracıdır. Bu eklenti, forum yöneticilerinin kelimeleri ve ifadeleri toplu şekilde arayıp düzenlemesine olanak tanır. Gelişmiş filtreleme seçenekleri sayesinde dil, eklenti veya tam eşleşme modlarına göre arama yapılabilir. Değişiklik önizlemesi, büyük/küçük harf duyarlılığı (case-sensitive), CSV log kaydı ve yönetim panelinden log yönetimi gibi özellikler sunar. Ayrıca eklenti kaldırıldıktan sonra artık dosyaları panel üzerinden silebilme özelliğiyle pratik bir yönetim sağlar. XenForo yöneticileri için zaman kazandıran, sade ama etkili bir toplu düzenleme çözümüdür.